You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Levering

 

We hebben een goede kennis van verzendroutes en kiezen het handige verzendpad waardoor de levering sneller verloopt. Gezien de verre verzending, bieden wij 6 verzending manieren: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS en Air Mail.

Als algemene regel geldt dat de verwerkingstijd plus verzendtijd gelijk is aan de totale levertijd. De verwerkingstijd varieert meestal van 1-5 werkdagen. Verwerkingstijd omvat het ontvangen van uw bestelling en het verpakken van het artikel voor verzending. Nadat de verwerking is voltooid en de verzending begint, is de verzendtijd de transittijd van ons magazijn naar uw verzendadres.

De levertijd voor internationale bestemmingen is meestal 3-14 dagen na bevestiging van de bestelling. Houd er rekening mee dat vertragingen die buiten onze controle liggen, bij de douane kunnen voorkomen. Een trackingnummer wordt u per e-mail toegestuurd bij verzending, zodat u de voortgang van uw zending kunt volgen.

Als u een geldig e-mailadres opgeeft bij uw bestelling, ontvangt u twee soorten e-mails:

Bijna onmiddellijk nadat u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u een e-mail met het onderwerp "Orderbevestiging". Deze e-mail bevestigt dat uw bestelling is ontvangen en wordt verwerkt.

Wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mail met het onderwerp "Verzendbevestiging bevestigen" met het trackingnummer van uw zending. Met dit nummer hebt u 24 uur per dag toegang om de voortgang van uw pakket te volgen terwijl het onderweg is naar u.

Leveringen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als we een probleem hebben met uw bestelling, zoals het niet beschikbaar zijn van een artikel, zullen we u bellen. Als u niet beschikbaar bent, sturen we u een e-mail waarin staat welke actie we ondernemen. Sommige van onze leveringsmethoden laten volledige trace van uw zending toe vanaf verzending tot afgeleverd en ondertekend door u. We gebruiken een aantal transporteurs om de levering aan u te garanderen. Onze kosten voor u dekken alle frankering, verpakking en verzekering tot de waarde van de goederen die u koopt.

 

Als uw bestelling te laat verschijnt, moet u het volgende in overweging nemen:

De levering vindt alleen plaats op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag.

Er zijn bepaalde feestdagen die koeriers niet ophalen of afleveren.

Het kan 24 uur duren voordat trackinginformatie op de UPS-website wordt weergegeven.


Bestellingen geplaatst van maandag tot en met vrijdag worden de volgende werkdag verzonden. Bestellingen die op zaterdag tot en met zondag worden geplaatst, worden de volgende maandag verzonden. Afhankelijk van uw gekozen locatie en verzendmethode, kan de bezorgtijd variëren van 2-10 werkdagen.


Wat als je uit bent wanneer je bestelling arriveert?

Als u niet thuis bent wanneer het pakket arriveert, laat uw postbode of koerier een kaart achter waarin u kunt zien waar u uw discreet verpakte bestelling kunt ophalen

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde bezorgkantoor wordt gebracht, moet u uw pakket gaan ophalen.

Als uw pakket naar het dichtstbijzijnde koeriersdepot wordt gebracht, kunt u het ophalen of het opnieuw laten bezorgen.

 

Wat als uw bestelling niet aankomt als u verwacht?

Als je levering meer dan 4 werkdagen te laat is, neem dan contact met ons op.

 

Waar stuffkopen.com naartoe gaat?

stuffkopen.com levert aan veel landen, zoals

Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Japan, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigd Staten vele anderen!